Tilitoimistoturku

KONSULTOINTIA YRITYKSILLE

Liiketoimintaan tehokkuutta konsultoinnilla

Liiketoiminnan kehittäminen

Junnaako yritystoimintasi paikoillaan? Onko tavoitteesi ensi vuodelle saada lisää liikevaihtoa, mutta et tiedä, miten tavoitteen voisi toteuttaa? Tarvitsetko lisätyövoimaa, mutta pelkäät kustannuksia?

Autamme sinua näissä ja monissa muissa kysymyksissä. Tarjoamme konsultointia yrityksille, jotka haluavat parantaa vuosittaista tulostaan ja tehostaa yrityksen toimintaa. Käymme läpi yrityksen kirjanpidon ja yritystoiminnan kannattavuuden. Yritysanalyysien kautta selvitämme, missä voisi olla säästämisen paikka, tai mitä muuta olisi tehtävissä, jotta yhtiön tulos olisi parempi. Teemme kannattavuuslaskentaa, budjetointia ja otamme huomioon koko yrityksen toiminnan kokonaisvaltaisesti. Autamme sinua myös kehittymään itsesi johtamisessa, millä on suora vaikutus koko liiketoimintaasi.

Kannattaa sijoittaa asiantuntijaan, kun haluat tehostaa liiketoimintaasi. 

Ota yhteyttä »

"Tili-Bangin avulla olen saanut liiketoimintani uudelle tasolle. Sähköisten palveluiden käyttöönotto on helpottanut yritykseni arkea. Olen myös onnistuneesti ulkoistanut asiakasyritysteni palkanlaskennan Tili-Bangille."

Tyytyväinen yhteistyökumppani jo vuodesta 2015
-Niko Seppälä
Yrittäjä, Tasenik

Tule sinäkin mukaan yhdeksi tyytyväiseksi asiakkaaksi muiden joukkoon! 

Ota yhteyttä