Tilitoimistoturku

TILITOIMISTOPALVELUT

Meillä hoituvat niin perinteinen kirjanpito kuin sähköinen taloushallintokin

Sähköinen ja perinteinen kirjanpito

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityä taloushallintopalvelua, joko sähköisesti tai perinteisesti, hyvää kirjanpitotapaa ja lakeja noudattaen. Kirjanpidon tarkoituksena on tuottaa yrittäjille tietoa yrityksen taloudesta. Tilikauden päätyttyä lopullisista kirjanpidon luvuista laaditaan tilinpäätös, minkä tarkoitus on antaa oikea ja riittävä kuva yhtiön taloudellisesta asemasta olennaisuusperiaatteen mukaisesti muun muassa rahoittajille, sijoittajille ja eri viranomaistahoille.

Räätälöimme palvelut aina asiakkaille tarpeen mukaan ja tarkistelemme aika ajoin, missä mennään. Meille ovat tervetulleita niin pienet yksinyrittäjät, kuin suuremmatkin yritykset. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että olet hyvissä käsissä!

Perinteinen kirjanpito ammattitaidolla

Vielä löytyy asiakaskuntaa, joka haluaa perinteisen, paperisen kirjanpidon. Haluat pitää langat omissa käsissäsi ja hypistellä jotain konkreettista. Perinteinen kirjanpito sopii yritykselle, jossa paperisten kuittien ja tositteiden kerääminen tapahtuu ilman suurempia ponnistuksia. Yrittäjänä toimitat meille kirjanpitoon tarvittavat tositteet ja hoidamme kirjanpidon manuaalisesti.

Ota yhteyttä »

Sähköinen taloushallinto säästää aikaa ja euroja

Sähköinen taloushallinto on nykypäivää. Sähköinen taloushallinto tarkoittaa käytännössä sitä, että kirjaudut internetissä käyttäjätunnuksillasi sähköiseen taloushallintopalveluun. Yksinkertaisimmillaan hyväksyt palvelussa nopeasti yrityksesi maksut vihreää hyväksy-nappia painamalla, minkä jälkeen tiliöinti ja maksatus jäävät meidän hoidettavaksemme. Samalla voit halutessasi tarkastaa yrityksiesi talouden reaaliaikaisen tilanteen (esim. myyntikate, liiketoiminnan kannattavuus, pankkitilin saldo, avoimet myyntisaamiset, palkanlaskennan raportit).

Puhumme sähköisyyden puolesta, sillä netissä tapahtuvasta sähköisestä taloushallinnosta on yrittäjälle selvää hyötyä. On hienoa huomata, ettei yrittäjän tarvitse kuluttaa arvokasta vapaa-aikaansa laskuja maksaen, tai papereita edeltävältä kuukaudelta kasaten ja todeta, että osa kuiteista on kateissa ja turhaa aikaa menee etsintöihin. Näin yrittäjälle jää aikaa nauttia vapaa-ajasta, tai keskittyä oman yritystoiminnan kehittämiseen, missä olemme mielellämme myös yrittäjän tukena. Toimitusjohtaja voi selailla samaan aikaan tuloslaskelmaa kesämökkinsä laiturilla, ja yhtiön tilintarkastaja voi omalla tunnuksellaan tehdä tarkastustyötä paikasta riippumatta. 

Voimme lämpimästi suositella sähköistä taloushallintoa myös pienille yrityksille, koska tässä säästää euroja jo pelkästään ajan säästön myötä. Sähköinen järjestelmämme mahdollistaa reaaliaikaisen taloushallinnon yrityksellesi paikkakunnasta riippumatta. 

Ota yhteyttä »

Käytössämme Visma Fivaldi, Fennoa ja eTasku

Olemme käyttäneet sähköistä Visma Fivaldi -ohjelmistoa jo vuodesta 2008 lähtien. Ohjelmisto toimii täysin sähköisesti ja mahdollistaa paperittoman taloushallinnon sekä sähköisen arkistoinnin. Sähköinen taloushallinto on reaaliaikaista ja helppoa. Voit toimittaa kuitit kuvana esim. kamerakännykällä. Laskut voi käydä hyväksymässä nettiselaimen kautta tai uutuutena myös mobiilisti Fennoan kautta ja me hoidamme loput. Toiminta on helppoa ja käyttökustannukset pysyvät edullisina.

Meille on rinnalle saapunut myös Fennoan sähköinen ohjelmisto vuodesta 2021 lähtien, ja tämä on saanut huikean suosion nykyaikaisuutensa ja mutkattomuutensa ansiosta. Katsomme aina tapauskohtaisesti, mikä järjestelmä on juuri sinun yrityksellesi sopivin ratkaisu.

Tilitoimiston ja asiakkaan käyttäessä samaa ohjelmistoa, tarvitsee yksittäinen tieto tallentaa järjestelmään vain kerran. Tämän jälkeen se on heti kaikkien sovellusten ja sitä tarvitsevien henkilöiden käytettävissä. Koska järjestelmää käytetään internetissä, tietoa voi syöttää, selailla ja raportoida mistä vain ja milloin vain, kunhan käyttäjällä on tietokone tai mobiililaite ja toimiva nettiyhteys. Käyttäjä kirjautuu järjestelmään omalla tunnuksellaan ja salasanallaan, saaden käyttöönsä kaikki käyttäjähallinnassa määritellyt toiminnot.

Tutustu Fivaldin tarjoamiin ominaisuuksiin täällä »

Tutustu Fennoan tarjoamiin ominaisuuksiin täällä »

Käytämme myös eTaskua, jolla saat toimitettua kuvat kuiteista ja muista dokumenteista helposti ja nopeasti kirjanpitoa varten.
Tutustu eTaskun tarjoamiin ominaisuuksiin täällä »   

Ota yhteyttä

"Tili-Bangilla on aina asiat hoitunut ja voi luottaa. Joustavuutta löytyy aina tarvittaessa, mikä on hienoa. Tänne on helppo tulla ja kaikki on aina iloisia. Suuren plussan annan myös omasta vakituisesta, nimetystä kirjanpitäjästä"
Tyytyväinen asiakas jo vuodesta 2010 
-Kalle Trygg
Yrittäjä, KT Rakennus & Maalaus Oy

www.pintaremonttiturku.fi

Tule sinäkin mukaan yhdeksi tyytyväiseksi asiakkaaksi muiden joukkoon! 

Ota yhteyttä