Tilitoimistoturku

YRITYKSEN PERUSTAMINEN

Unelmoitko oman yrityksen perustamisesta?

Yrityksen perustaminen

Harkitsetko yrityksen perustamista, mutta et tiedä, miten edetä? Onko liiketoimintasuunnitelma jo tehtynä ja tarvitset apua jatkoon? Oli tilanteesi kumpi vain, autamme sinua kaikissa oman yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa.

Huolellinen suunnittelu säästää selvää rahaa

Erityisen tärkeää heti aluksi on valita oikea yhtiömuoto. Yhtiömuodon huolellisella valinnalla ja suunnittelemalla etukäteen säästät selvää rahaa. Hoidamme myös yhtiömuodon muutoksia.

Yrityksen perustaminen kustantaa 50–200 € yhtiömuodosta riippuen (alv 0 %) + PRH:n veloittamat perustamiskulut. Uusille alkaville yrittäjille tähän sisältyy aina maksuton alkukonsultointi, joko puhelimitse tai henkilökohtaisena tapaamisena toimistollamme.

Kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin jo ennakkoon, niin asiat tulee tehtyä varmasti oikein. Meidän kanssamme et jää yrityksen perustamisen kanssa yksin!

Ota yhteyttä »

Alkavan yrittäjän starttipaketti

Kun suunnittelet yrityksen perustamista, suosittelemme lämpimästi alkavan yrittäjän starttipakettia. 

Starttipaketti on tarkoitettu kaikille yritystoimintaa suunnitteleville tai yrittäjäksi ryhtyville, jotka kaipaavat vahvempaa tukea yritystoiminnan alkutaipaleelle. 

Vuoden kestoinen palvelu yrityksen perustaneelle sisältää kattavan neuvonnan ensimmäiseksi vuodeksi! Tule mukaan ja ryhdy yrittäjäksi edullisilla ja kiinteillä alkukuluilla.

Alkavan yrittäjän starttipaketti (69€/kk+alv) sisältää mm:

  • Liiketoimintasuunnitelman laadintaa tai läpikäyntiä
  • Budjetin laatiminen yhdessä asiakkaan kanssa (mahdolliset kiinteät kulut vs. muuttuvat kulut)
  • Sopivimman yhtiömuodon valinta
  • Rahoitusvaihtoehdot/ tarpeiden kartoitus (mm. Finnvera hakemusten täyttöapua)
  • Ohjelmistojen kartoitus
  • Erinlaisissa lupa-asioissa auttaminen (mm. liikennelupa)
  • Yrityksen perustamispapereiden laadinta
  • Puhelinneuvonta/yrittäjän tukipuhelin 
  • Tapaamisia 6 kpl vuoden aikana (max.6 h) 

HINTA: 69€/kk (1 vuosi/12kk) (alv. 0%)

Osakeyhtiö (Oy)

Osakeyhtiö on suosittu valinta yhtiömuodoksi. Osakeyhtiön pitää noudattaa osakeyhtiölakia, jonka tulkitsemisessa ja noudattamisessa me autamme. Lue lisää täältä »

Käymme asiakkaan kanssa tarvittaessa tarkoin läpi mm. hallitusvastuut, velvollisuudet ja osakeyhtiön toimintaedellytykset. On hyvä kuitenkin huomioida, ettei osakeyhtiö aina ole taloudellisesti kannattavin yhtiömuoto. Jos toiminta on vaikka pientä, eikä työntekijöitä ole, kannattaa yhtiömuoto valita tarkoin. On suositeltavaa tehdä aina huolelliset laskelmat, niin vältytään yllätyksiltä.

Henkilöyhtiöt (Tmi Ky Ay)

Henkilöyhtiöistä suosituin on toiminimi eli yksityinen elinkeinonharjoittaja. Henkilöyhtiöiden verotus on yhtiömuodoista haasteellisinta ja tarvitsee erityisen hyvää ennakointia ja laskentaa.

Olemme erikoistuneet henkilöverotukseen, joten meillä olet varmasti hyvissä käsissä. Mikään tärkeä vähennys ei siis jää tekemättä, jos olet sellaiseen oikeutettu.

 

 

 

Jos pohdit, mikä yhtiömuoto sopisi sinulle parhaiten, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Kysy lisää