Tilitoimistoturku

TILI-BANG OY

Kirjanpito on iloinen asia, meidän kanssamme.

Ota yhteyttä »

Y-tunnus: 0809453-1
Lukkosepänkatu 6A ,20320 Turku
+358 50 544 0330 

toimisto@tilitoimistoturku.fi

Tervetuloa hyvän palvelun tilitoimistoon Turussa

Etsitkö asiantuntevaa ja luotettavaa taloushallinnon ammattilaista? Tarvitsetko apua yrityksen perustamisessa, kirjanpidossa tai palkanlaskennassa? Vai kaipaatko näkemystä jo pitkään toimineen liiketoimintasi kehittämiseen? 

Tarjoamme asiakaslähtöistä palvelua, ammattitaidolla. Aurinkoisen palvelun saat kaupanpäälliseksi.

Tervetuloa Tilitoimisto Tili-Bangiin Turkuun.

Palvelut yrityksille ja yksityisille

Tarjoamme kattavat palvelut yrityksille. Saat meiltä apua sekä yrityksen
perustamisvaiheessa, että konsultointiapua liiketoimintasi kehittämiseen.

Neuvomme taloushallinnollisissa asioissa myös henkilöasiakkaita, kun tarvitset apua esimerkiksi veroilmoituksen täyttämiseen.

Ota yhteyttä »

Tutustu palveluihimme:

Tili-Bang Oy

Tili-Bang Oy on vuonna 2002 perustettu tilitoimisto. Tilitoimistoni työllistää lisäkseni 2–3 tarkkaan valitsemaani alan ammattilaista, jotka olen saanut kouluttaa alusta asti.

Hyvä asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Tästä puhuu puolensa myös teettämämme asiakastyytyväisyyskysely, jossa saimme huikeat pisteet 9/10.

Sähköinen taloushallinto on nykypäivää, ja tästä meillä on kokemusta jo vuodesta 2008 lähtien, jolloin käyttöönotimme ensimmäisen sähköisen ohjelmiston, Fivaldin. Voin lämpimästi suositella sähköistä taloushallintoa myös pienille yrityksille, koska pitkässä juoksussa tässä säästää euroja jo pelkästään ajan säästön myötä.

Kannamme aina vastuun ylpeänä työstämme. Kouluttaudumme ja kehitämme ammattitaitoa säännöllisesti – näin myös pysymme ajan hermolla.

Tule sinäkin mukaan yhdeksi tyytyväiseksi asiakkaaksi muiden joukkoon! 

Sanna Bang
Yrittäjä. Tili-Bang Oy

Referenssi

"Asiakaslähtöinen, iloinen henkilökunta, aina voi kysyä kaikkea ja mikä ihaninta, niin koen, että meistä välitetään ja on helppo lähestyä. Koen, etten löytäisi mistään parempaa kirjanpitäjää!"


Kati Lahtivuori
Toimitusjohtaja, Lempilounas Oy

www.lempilounas.fi

TOIMISTOKOIRA RASSE TOIVOTTAA ASIAKKAAT TERVETULLEEKSI.

TÄÄLLÄ EI TURHIA HAUKUTA!

TILITOIMISTON VAIHTAMINEN

Oletko miettinyt tilitoimiston vaihtamista? Ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä ja tule juttelemaan! Tarjoamme aina edullisen tilitoimiston vaihtopaketin asiakkaille. Kysy rohkeasti lisää, se ei sido sinua mihinkään.

Kysy lisää; »